Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Johannes Hahn, la Chișinău: „Vom face tot ce ne stă în puteri pentru a vă proteja”

30 sep. 2022,, 10:14   Politică
3794 0

Comisarul European pentru Buget și Administrație, Johannes Hahn, fiind într-o vizită de lucru al Chișinău, și-a declarat susținerea pentru R. Moldova pe drumul integrării la Uniunea Europeană, menționînd că țara noastră se află pe calea corectă, acest lucru a fost recunoscut și de statele membre UE.

„Vom face tot ce ne stă în puteri pentru a vă proteja. RM cu adevărat și-a sporit cu mult mai mult exportul decît importul și m-am convins cîte exemple frumoase avem care demonstrează cît de mult a progresat Moldova. Moldova a devenit cunoscută în UE și datorită produselor sale. Vom continua să sporim această susținere financiară pentru a vă acorda tot sprijinul. Putem să facem față la aceste provocări, în special care țin de lanțurile logistice. Noi sîntem implicați în continuare în discutii și sînt convins că vom găsi o soluție acceptabilă și fezabilă pentru RM”, a declarat Johannes Hahn.

În aceeași ordine de idei, Comisarul European pentru Buget și Administrație a menționat că UE va continua să sprijine țara noastră să adere la marea familie europeană, asta însemnînd ca R. Moldova să fie protejată împotriva tuturor riscurilor.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?