Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Jizdan reacționează la acuzațiile lui Petic: "Și eu aș putea spune multe"

23 iul. 2019,, 13:00   Politică
3508 3

După ce Gheorghe Petic a declarat ieri în cadrul unei emisiuni tv că Alexandru Jizdan se face vinovat de fabricarea dosarelor penale pe numele său, astăzi fostul ministru de interne a venit cu o reacție.

Astfel, Jizdan consideră că acuzații aduse lui sînt false, fiind interpretate greșit prin intermediul surselor mass-media și a platformelor de comunicare, transmite Știri.md.

"Gheorghe Petic continuă să-mi folosească numele în declarațiile pe care le face în spațiul public, iar învinuirile pe care le aduce nu mai au limită. Nu că aș vrea să-i acord atenție mare, nu merită, dar tăcerea mea probabil îl încurajează și mai mult să-și facă jocul bine regizat.

Dacă tot a fost adusă “libertatea” și democrația adevărată în țară, iar justiția funcționează conform legii, probați aceste informații, lăsați instituțiile abilitate să investigheze aceste cazuri relatate de Petic și numai după ce se va dovedi că este adevărat, comunicați oamenilor despre asta", a menționat Jizdan.

În acest context, ex-ministrul de interne spune că ar putea proceda exact ca și Petic, dezvăluind cum a dirijat contrabanda la vamă sau să povestească despre abuzurile lui asupra femeilor.


"Aș putea face la fel ca Gheorghe Petic, să vorbesc despre faptul că în perioada activității lui la Frontiera de nord, personal a dirijat contrabanda, aș putea vorbi despre abuzurile lui față de femei, sau alte cazuri grave despre care se cunoaște, dar nu am să fac acest lucru. Sînt organele statului care trebuie să investigheze aceste infracțiuni, ele nu pot fi probate în cadrul emisiunilor televizate, stimați cetățeni.

Nu tot ce se spune la televizor corespunde cu realitatea, nu tot ce se scrie în facebook este adevăr”, a conchis Jizdan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?