TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Jizdan: Nu tot Partidul Democrat a participat la furtul miliardului

Jizdan: Nu tot Partidul Democrat a participat la furtul miliardului

Fostul ministru de interne, actualul deptuat în Parlamentul Republicii Moldova, Alexandru Jizdan, spune că nu tot Partidul Democrat, integral, a participat la furtul miliardului. În opinia lui, cei care au furat banii statului trebuie să răspundă, indiferent de coloritul politic.

„Astăzi, fiind parte componentă a Partidului Democrat, la etichetarea aceasta că toți sînt hoți și sînt bandiți e greu să dai replică pentru că lumea vine cu o mare doză de încredere față de cei care au venit acum (n.r. la guvernare). Este nevoie de timp ca noi să înțelegem care și cît costă. Dar ceea ce vroiam să spun că nu tot Partidul Democrat, integral, a participat la furtul miliardului. Și există un raport Kroll în baza căruia ar trebui să vină justiția cu o concluzie. Asta ar însemna că ar trebui să fie o sentință de condamnare a celor care au furat banii statului. Chiar dacă avem unii din ei, și mai sînt alții care ar trebui să răspundă, să răspundă indiferent de coloritul politic și nu are importanță este el astăzi în funcție sau nu. Eu optez pentru faptul ca cei care au furat banii statului să răspundă conform legislației”, a declarat Alexandru Jizdan la emisiunea „Important” de la postul TVC21.

Acum cîteva zile, liderul PN, Renato Usatîi, a declarat într-o conferință de presă că deține „versiunea integră a raportului Kroll” și că în acest document s-ar regăsi numele a doi democrați – fostul lider Vladimir Plahotniuc și unul dintre vicepreședinții PDM: Serghei Iaralov.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load