COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Jizdan, despre PAS și PPDA: „Ei fac jocuri ascunse cu hoţii miliardului”

Jizdan, despre PAS și PPDA: „Ei fac jocuri ascunse cu hoţii miliardului”

Deputatul PDM Alexandru Jizdan se arată deranjat de lejeritatea cu care deputații PAS și PPDA acceptă să intre în combinații dubioase, implicate în furtul miliardului.

Într-un interviu acordat portalului popor.md, Jizdan face trimitere directă la grupul Pro Moldova și Partidul Șor.

“Niciodată nu-i voi înțelege pe acei care au venit în Parlament, strigînd „Hoţii miliardului – la puşcărie!”, iar acum fac cu ei jocuri ascunse. Deci, cît au costat declaraţiile şi promisiunile făcute alegătorilor?!”, a declarat Alexandru Jizdan.

Deputatul democrat mai spune că distrugerea actualei coaliții majoritare din Parlament ar provoca o criză politică majoră în țara noastră.

“Acesta ar fi un scenariu prost pentru ţară. Dacă la situația epidemiologică deloc ușoară şi la criza economică se va mai adăuga şi o criză politică, situația ar putea deveni una extrem de gravă. De aceea, trebuie să facem tot posibilul pentru a asigura în continuare o guvernare în condiții de stabilitate. Mai ales că în toamnă avem alegeri prezidențiale, care, ca şi oricare alt tip de scrutin, implică o mare doză de instabilitate”, mai spune Alexandru Jizdan.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load