COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Jizdan ar putea părăsi PDM

Jizdan ar putea părăsi PDM

Deputatul democrat Alexandru Jizdan nu infirmă și nici nu afirmă că ar putea trece la un alt partid politic. În cadrul emisiunii „Important” de la TVC21, fostul ministru de interne a spus că ar putea să-și „încerce puterile în opoziție”.

„Am ajuns în Partidul Democrat așa cum am ajuns eu. Vreau să-mi încerc puterile în opoziție. O să vedem. Nu mă gîndesc acum la alte partide politice, chiar dacă ele nu sînt atît de multe. Sînt la prima mea experiență politică. Sînt oameni care se culcă seara și visează, iar dimineața spălîndu-se pe dinți își doresc să ajungă într-o funcție. Eu nu am alergat după funcții, nu am visat să fiu membru al unul partid”, s spus Alexandru Jizdan.

În cadrul discuției, acesta a mai fost întrebat dacă ar admite să îl „sprijine” pe fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, în partidul pe care intenționează să și-l creeze.


„Este o decizie a domnului Cavcaliuc. Vom vedea pînă unde o să ajungă acest partid”, a mai adăugat Jizdan.

Acum o lună, Gheorghe Cavcaliuc a demisionat din funcția de șef adjunct al IGP. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a mai anunțat că intenționează se se implice în politică și să-și creeze propriul partid.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load