X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Jardan, dus la audieri după ce a fost lipsit de imunitate parlamentară

22 mar. 2021,, 19:28   Politică
2359 2

În această după-amiază, 68 de deputați au votat pentru ridicarea imunității parlamentare deputatului Partidului "Șor" Petru Jardan. Asta a cerut procurorul general, Alexandr Stoianoglo, potrivit căruia Jardan este cercetat pentru abuz în serviciu, în cadrul unui dosar care vizează Aeroportul Internațional Chișinău.

Acum cîteva clipe, Petru Jardan a fost dus la audieri, fără însă să facă declarații pentru presă. Înainte ca deputații să voteze, Petru Jardan și-a cerut scuze de la membrii familiei sale pentru că sînt puși să treacă prin astfel de momente, scrie sputnik.

"Să nu facem presiune pe structurile abilitate fiindcă adevărul oricum va triumfa. Nu arăt cu degetul la nimeni, dar vă îndemn să lăsați ambițiile și PR-ul politic. Să facem munca așa cum trebuie. Nu vă cer mila, votați cum doriți. Nu mă ascund după imunitatea parlamentară", a precizat Petru Jardan.

De precizat că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a venit astăzi în Parlament pentru a cere ridicarea imunității celor doi deputați ai Partidului ”Șor” Denis Ulanov și Petru Jardan. Stoianoglo a declarat că procurorii au suficiente probe în privința celor doi parlamentari. Primul care a rămas fără imunitate parlamentară a fost Petru Jardan. În aceste momente se examinează cererea în privința lui Denis Ulanov.

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” a calificat drept neîntemeiată solicitarea procurorului general, Alexandr Stoianoglo, și a spus că nu va vota pentru ridicarea imunității celor doi deputați ”Șor”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?