TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ironia sorții? Fostul și actualul ministru de interne, vecini

Ironia sorții? Fostul și actualul ministru de interne, vecini

Fostul ministru de interne, Alexandru Jizdan și actualul ministru, Andrei Năstase, sînt vecini. Despre asta a menționat deputatul democrat, în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21 din această seară.


Declarațiile au fost spuse în contextul în care Jizdan a fost întrebat „ce îl menține supărat pe ministrul Năstase” în raport cu deputatul democrat.


„Eu cu Andrei Năstase mă cunosc de mai mulți ani. Am jucat și fotbal împreună. Ne-a adus viața pe baricade diferite. Spre deosebire de el, eu mă consider un om mult mai cumpătat. Mai mult decît atît, noi sîntem vecini. Locuim peste o casă unul de altul. Cred că între timp, cînd vom crește nepoții, o să ne aducem aminte de mai multe aspecte”, a spus Alexandru Jizdan.


În 2019, Alexandru Jizdan a indicat în declarația de avere că are un apartament și o casă de locuit, care ar valora peste un milion de lei. Familia Jizdan deține o casă de locuit de 71 de metri pătrați, dobîndită în 2018 cu 31 de mii de lei și un alt bun imobil, care este indicată valoarea de zero lei.


De asemenea, în declarația de avere din 2019 a lui Andei Năstase, este indicat că acesta are un apartament în care deține cota parte de 50%, patru case de locuit, în una dintre care deține doar cota parte, un garaj și alte cinci imobile de categoria 6 (nota redacției: bunuri imobiliare inclusiv nefinalizate). În declarație este indicată valoarea a doar șase bunuri imobiliare, care este de peste jumătate de milion de lei.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load