X 
Cutremure stiri: 502

Irina Vlah s-a lansat în campania electorală pentru funcția de președinte al țării

29 sep. 21:30   Politică
2 ore in urma 656 1

Candidata independentă Irina Vlah a început oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale, declarînd că pe 20 octombrie va începe reconstrucția țării. Evenimentul a avut loc în satul Naslavcea.

„Astăzi, la Naslavcea, s-au adunat oameni care își iubesc țara și care sînt gata să lupte pentru un viitor diferit – un viitor al unei Moldove pașnice și prospere.”, a scris Irina Vlah pe pagina sa de facebook.

Amintim că fosta bașcană a Găgăuziei, Irina Vlah, și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al Republicii Moldova în luna iulie curent.

La 16 septembrie 2024, Vlah, candidată la funcția de Președinte al Republicii Moldova desemnată de către adunarea cetățenilor, a depus la Comisia Electorală Centrală cererea de înregistrare. Pe 21 septembrie, CEC a înregistrat-o în calitate de candidat la prezidențiale.


Menționăm că alegerile prezidențiale vor avea loc pe data 20 octombrie.

4
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав