X 
Cutremure stiri: 502

Irina Vlah acuză autoritățile de împiedicarea lansării campaniei sale electorale. Ce a răspuns poliția

29 sep. 12:40   Politică
6 ore in urma 2012 0

Fostul bașcan al UTA Găgăuzia și candidata la președinția Republicii Moldova, Irina Vlah, a acuzat autoritățile că au împiedicat lansarea sa oficială în campania pentru alegerile prezidențiale, care ar fi trebuit să aibă loc în satul Naslavcea, care este nimit „Inima Moldovei”.

Irina Vlah susține că poliția a împiedicat lansarea campaniei sale electorale.

„Evenimentul trebuia să aibă loc la punctul de observație „Inima Nistrului” de lîngă satul Naslavcea, dar poliția nu m-a lăsat să trec, nici pe mine și nici cîteva sute de persoane care au venit să mă susțină”, a scris Irina Vlah, dînd vina pe autorități.

În același timp, Poliția Națională a Republicii Moldova a respins acuzațiile Irinei Vlah, precum că poliția i-ar fi îngrădit dreptul de a lansa campania electorală în Naslavcea, calificîndu-le drept nefondate, manipulatoare și denigratoare.

Se menționează faptul că poliția nu a intervenit și nu a comunicat cu oamenii de acolo.


„În plus, îndemnăm concurentul electoral să își argumenteze acuzațiile, măcar prin publicarea unor videoclipuri sau fotografii ale polițistului care ar fi „împiedicat desfășurarea evenimentului. Solicităm politicienilor să nu folosească inutil imaginea poliției, să nu implice poliția în acțiuni politice și să nu denigreze instituția noastră de dragul dividendelor electorale”, a declarat poliția.

2
2
0
5
17

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав