COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ion Sturza: Renato Usatîi este un băiat nesăbuit, pe care l-a lovit trenul

„Un băiat nesăbuit, pe care l-a lovit trenul”. Așa îl caracterizează fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza pe liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi.

Declarația a fost făcută la Pro TV, în contextul discuțiilor despre alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Ion Sturza susține că Usatîi ar putea să iasă din cursa pentru alegerile prezidențiale deoarece are mai multe dosare penale în Federația Rusă.

„El întotdeauna caută probleme, el nu e un băiat… Eu cum am mai spus, e un băiat nesăbuit, pe care l-a lovit trenul”, a declarat Sturza.

Nu este pentru prima dată cînd Ion Sturza se pronunță critic față de primarul de Bălți. Anterior, ex-premierul a declarat că Renato Usatîi este periculos și riscă să arunce Republica Moldova în haos.

„Fiți atenți la băiatul nesăbuit de la Fălești. E un exponent al teribilismului și al anarhismului ce riscă să arunce Moldova în haos. Fără de multă școală, lipsit de scrupule și rațiune, prieten cu „guleaiul” nesăbuit şi cu lumea interlopă.”, scria Sturza într-o postare pe Facebook.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load