Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ion Sturza ar putea reveni în politică

17 noi. 2020,, 14:45   Politică
6384 0

Fostul premier Ion Sturza nu ia în calcul o revenire în politică și susține că Republica Moldova are nevoie de o nouă generație la conducerea statului, iar calea în acest sens a fost deschisă de victoria Maiei Sandu în cadrul alegerilor prezidențiale, scrie cotidianul.md

Într-o postare pe Facebook, Ion Sturza a scris că, după 15 noiembrie, pune „multe, multe speranțe” și speră să nu fie din nou dezamăgit: „Dar de-acum încolo, fără mine. Fără lupta mea”.

Iar la întrebarea dacă își dorește să revină în Republica Moldova, pentru a se implica, Ion Sturza a răspuns în felul următor:

„Sigur că da, mici investiții cu impact social, programe sociale, educație, copii, sănătate, caritate. Lucruri pe care știu mai bine să le fac și îmi place să le fac.

Politică, administrație publică? Nu!


Azi, culoarul (mulțumim, Maia Sandu!) e deschis pentru o nouă generație: tânăra, viguroasă, bine educată, ambițioasă și onestă.

Baftă, dragii mei! Să vă ajute Dumnezeu!”, a comentat fostul prim-ministru.

Declarațiile acestuia survin în contextul în care, după victoria Maiei Sandu din prezidențiale, pe rețelele de socializare mai mulți utilizatori au înaintat ideea votării unui Guvern în frunte cu Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?