X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ion Sturza a devenit președintele unei organizații din R. Moldova

26 noi. 2019,, 13:53   Politică
9879 0

Fostul premier Ion Sturza a fost numit președinte al Asociației pentru Politică Externă (APE). Anunțul a fost făcut de Victor Chirilă, care a condus pînă acum organizația.

Chirilă nu a precizat motivele pentru care a plecat de la conducerea APE, dar spune că va rămîne să activeze în calitate de axpert al instituției, notează Noi.md cu referire la tv8.md.

„Stimați prieteni, doresc să vă anunț că noul președinte al Asociației pentru Politica Externă (APE) este dl Ion Sturza. Decizia a fost luată vineri, 22 noiembrie, de către adunarea generală a membrilor asociației. Îl felicit pe dl Sturza și îi doresc mult succes. În ceea ce mă privește, rămîn membru activ al APE și voi continua să contribui la activitatea asociației în calitate de expert de politică externă”, a scris Victor Chirilă pe Facebook.

Amintim că Victor Chirilă urma să fie numit ambasador al R. Moldova în Franța, dar a renunțat la funcție după demisia Guvernului Sandu, deși primise deja agrementul autorităților de la Paris. Chirilă și-a motivat decizia prin „incertitudinea care planează asupra viitorului curs al politicii externe”, după căderea Guvernului Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?