Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ion Chicu: "Pentru funcția de președinte este nevoie de un candidat neutru din punct de vedere politic"

1 aug. 2023,, 09:15   Politică
7539 3

Fostul prim-ministru Ion Chicu consideră că la alegerile de anul viitor este necesar să determinăm un singur candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova și acesta trebuie să fie un candidat neutru din punct de vedere politic, cu o reputație impecabilă, care să servească poporul, și nu străinii "din Vest sau din Est".

El a menționat că de cîteva luni discută despre necesitatea identificării unui astfel de candidat unic cu mai mulți lideri politici, precum și cu persoane care nu sînt implicați în politică.

Potrivit fostului prim-ministru, acesta ar trebui să fie un candidat care să nu aparțină nici unui partid, neutru din punct de vedere politic, cu o reputație impecabilă, care să aibă grijă de țara noastră și să fie centrul de atracție și putere pentru majoritatea cetățenilor noștri. O persoană care va respecta cetățenii țării și Constituția, va servi țara, poporul țării, dar nu străinii din Vest sau Est.

"Sînt sigur că imediat după alegerile locale vom putea prezenta cetățenilor Republicii Moldova un astfel de candidat unic!", a spus Ion Chicu.

57
4
1
3
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?