X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ion Chicu: La guvernare în Moldova a venit o echipă neprofesionistă

5 ian. 2022,, 07:30   Politică
13411 39

Este greu de invidiat actualul guvern, deoarece nu doar Moldova, ci aproape toate țările din regiune s-au confruntat atît cu pandemia, cît și cu situații de criză economică. Declarația a fost făcută de fostul premier Ion Chicu în cadrul unei smisiuni radio, transmite Noi.md cu referire la Sputnik.

"Pandemia nu a dispărut nicăieri. Problema Moldovei este că toată această perioadă de criză a coincis cu venirea la putere a unei echipe neprofesioniste, care se concentrează în special pe politică, populism și speculație, mai degrabă decît pe gestionarea treburilor statului", a spus politicianul.

Potrivit interlocutorului, mulți reprezentanți ai echipei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) ar trebui să înțeleagă ce li se cere în situația actuală din țară.

"Trebuie să înțeleagă că oamenii le-au încredințat un mandat de 4 ani. Iar rezultatele sondajelor arată cum se poate schimba opinia cetățenilor. Prin urmare, autoritățile trebuie să adopte o abordare mai responsabilă a posturilor lor", a adăugat Chicu.

Fostul premier a subliniat că fiasco al actualului guvern ar putea aduce și mai multe probleme Republicii Moldova.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?