X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ion Ceban, va fi suspendat din funcția de purtător de cuvînt?

30 mar. 2018,, 08:31   Politică
9917 4

Ion Ceban, purtătorul de cuvînt al președintelui Igor Dodon, ar putea fi suspendat din funcție pentru a se putea implica în campanie pentru alegerile locale anticipate din mun. Chișinău.

Despre aceasta a anunțat Ion Ceban în cadrul emisiunii ”Important” de la postul de televiziune TVC21, menționînd că personal a venit cu o astfel de solicitare către președintele Igor Dodon.

”Personal am rugat să fiu suspendat din funcția de purtător de cuvînt al Președinției. Săptămîna viitoare probabil voi face public acest lucru”, a declarat Ceban.

De asemenea, Ion Ceban a ținut să precizeze că în cazul în care va cîștiga alegerile în mun. Chișinău, nu va candida la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Realitatea.md menționează că Ion Ceban este candidatul PSRM la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău.


Amintim că Ion Ceban a ocupat în perioada 2011 - iulie 2015 funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Ulterior, începînd cu iulie 2015 a fost consilier în Consiliul municipal Chișinău, fiind președintele fracțiunii socialiștilor. La 26 decembrie 2016, a fost numit consilier în domeniul politic și purtător de cuvînt al Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?