X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Ion Ceban spune cine poartă răspundere pentru mirosul urît din capitală

24 sep. 2019,, 17:50   Politică
3648 0

Mirosul insuportabil, care sufocă locuitorii capitalei, este una din problemele acute în agenda candidatului la funcţia de primar, Ion Ceban.

În opinia sa, exprimată în cadrul unei emisiuni televizate, Ceban a spus că şefii instituțiilor responsabile de acest domeniu trebuie să fie demişi din funcţii, deoarece nu-şi merită salariile grase pe care le primesc.

”În primul rînd trebuie să fie demiși conducătorii instituțiilor responsabile de acest domeniu. Ei primesc salarii fabuloase și nu au nicio scuză pentru ceea ce se întîmplă. Ei trebuiau să prevină apariția problemei, iar dacă a și apărut, atunci să o soluționeze”, a declarat Ion Ceban.

Acesta a mai spus că trebuie revizuite prevedererile legale, care permit deversările în bazinele acvatice, iar staţia de epurare trebuie modernizată. De asemenea, Ion Ceban consider că agenţii economici care aruncă deșeuri în bazinele acvatice ale Capitalei trebuie pedepsiţi drastic.

“În al doilea rînd, în perioada 2011-2012 au fost modificate prevederile legale, care trebuie să fie revăzute, deoarece într-adevăr au loc deversări în bazinele acvatice.

În al treilea rînd este necesar să fie revăzut proiectul privind reabilitarea stației de epurare, care costă 24 de milioane de euro. De asemenea, trebuie să fie trași la răspundere cei care aruncă deșeuri în bazinele acvatice ale capitalei”, a precizat candidatul la șefia Capitalei, care promite că va continua să recepţioneze petiţiile şi doleanţele populaţiei, prin intermediul site-ului ionceban.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?