AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 50
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Ion Ceban își lansează propriul proiect politic

30 dec. 2021,, 11:52   Politică
3529

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban a făcut anunțul. Socialistul anunță că lansează Mișcarea Alternativă Națională.

„Ideea îmi aparține, iar echipa îmi este alături, care vor fi pașii voi anunța ulterior. Toți așteaptă o alternativă, care să-i unească pe toți, care să aibă grijă de oameni. Nu pot rămîne indiferent și-mi pasă de ceea ce se întîmplă”, a declarat Ceban în cadrul unei conferințe de presă, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Primarul Chișinăului nu a oferit alte detalii despre noua sa Mișcare, însă, a promis că, începînd cu anul viitor, vor fi implementate „mai multe proiecte”. Laudele la adresa activității și echipei sale au curs gîrlă.

„Timp de 2 ani, Chișinăul s-a dezvoltat. Sunt mîndru pentru că orașul Chișinău a devenit exemplu că se poate reuși și cetățenii acestei țări pot să fie mîndri de locul unde trăiesc. Chișinăul va continua să se dezvolte în ciuda multiplelor blocaje create la nivel central. Am cea mai tînără echipă și cea mai profesionistă”, s-a lăudat Ceban.

De cealaltă parte, guvernarea PAS a fost acuzată de toate relele.


„La nivel central, astăzi, este un adevărat dezastru. Lipsă totală de viziune, abordare, lipsă de proiecte, nu sunt oameni competenți. În schimb, avem minciuni, informații ascunse, lipsă de respect pentru mass-media, show-uri zilnice. În urma înscăunării acestei guvernări, ne-am ales cu majorarea prețului la gaz, achiziții mari tăinuite, creșterea salariilor funcționarilor publici. Mai proastă guvernare Republica Moldova nu a avut niciodată. Am avut oligarhi, corupți, dar așa proastă - nu”, a declarat Ceban.

11

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав