COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2917
Puterea stiri: 6627

Ion Ceban își creează propriul partid? Cum răspunde edilul capitalei

22 iul. 08:15   Politică
2362 0

Ion Ceban nu are intenții în viitorul apropiat să își lanseze în politică cu un partid propriu. Ceban afirmă că atît timp cît este la Primăria Chișinău, se va concentra pe proiectele din capitală.

„Prioritatea Nr. 1 sînt problemele din oraș, eu am mai spus acest lucru nu o dată. Împreună cu echipa din primărie prioritatea este aceasta. Se muncește foarte mult, practic nu există zile de odihnă și aici îmi văd concentrația maximă a eforturilor și cunoștințele ce le posed”, a punctat primarul general.

Întrebat dacă își lansează un nou proiect politic, Ceban a reiterat că se va concentra asupra implementării proiectelor în capitală.

„Chișinăul deja al doilea an are cele mai multe proiecte implementate de la independență încoace. Dacă luăm o perioadă de zece ani, nu au fost proiecte așa de multe implementate. Nu am timp de prea multe lucruri și tot ce fac este ca să consolidez echipa și să ne concentrăm pe lucruri esențiale. Chișinăul are cel mai mare ritm de dezvoltare din țară, în pofida tuturor dificultăților, politice, financiare, etc. Se poate. Echipa din primărie face față la toate problemele, chiar și cu bugetul pe care îl avem, etc”, a declarat acesta.

Ceban spune că oamenii vor fi cei care vor da aprecieri muncii sale și face tot posibilul pentru a se ridica la așteptările locuitorilor.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽