Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Iohannis, la întîlnirea cu Sandu: România va continua să acorde asistență concretă în beneficiul R.Moldova

1 noi. 2022,, 17:07   Politică
2366 2

Președintele României, Klaus Iohannis, a primit-o marți, 1 noiembrie, la Palatul Cotroceni, pe președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, aflată în vizită la București.

Potrivit intituției prezidențiale române, consultările politice ale șefilor de stat au vizat consolidarea cooperării bilaterale la nivel politic, economic și sectorial și avansarea proiectelor comune de interes strategic în domeniile energiei, transporturilor, sănătății, educației sau societății informaționale.

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că România va continua să acorde și să mobilizeze asistență concretă în beneficiul R.Moldova.

"Reiterez sprijinul deplin în demersurile de îndeplinire a obiectivelor necesare reformei pentru integrare europeană stabilite prin Opinia Comisiei Europene din 17 iunie 2022", a scris Iohannis pe rețelele de socializare.

Maia Sandu i-a mulțumit șefului statului român pentru ajutorul oferit în gestionarea crizei energetice.


"M-am bucurat să-l revăd astăzi pe Președintele Klaus Iohannis. Am mulțumit pentru suportul oferit în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova, în implementarea proiectelor de dezvoltare a țării, dar și pentru susținerea parcursului nostru european", a menționat Sandu.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?