X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Investitor străin: Judecătorii din Moldova au o atitudine discriminatorie și agresivă față de noi

12 feb. 2020,, 10:44   Politică
2664 0

Judecători cu o atitudine discriminatorie și agresivă. Așa poate descrie o parte din magistrații Republicii Moldova, investitorul străin Jose Luis Gomez Pascual, care în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8, a deschis mai multe paranteze în ceea ce privește abuzurile din domeniul justiție.

„Probele noastre nu au fost auzite, martorii noștri nu au fost ascultați, judecătorii din Moldova au un tratament discriminatoriu și agresiv față de noi, iar autoritățile ne spun doar că nu pot face imixtiune în activitățile sistemului judecătoresc”, a mărturisit Jose Luis Gomez Pascual, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

Investitorul străin a mai descris și o situație bizară în care s-au pomenit.

„Uneori deciziile sînt luate în această structură, dacă este cumetrism sau afiliere politică sau rudenie. – Adică cel care v-a acționat în judecată se află în niște relații de rudenie cu judecătorii și cu oamenii din sistemul judecătoresc? – Da, noi credem că da. Ceea ce noi vrem este doar să fie echitabil și corect. Justiția în opinia noastră nu este independentă”, a spus acesta.

În 2015 fostul country manager pentru R. Moldova, a fost numit președinte al companiei Gas Natural Fenosa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?