X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Întîziere de salarii pentru angajații Parlamentului Moldovei

5 ian. 2019,, 10:10   Politică
3080 0

Întîrzie achitarea salariilor pentru angajații Parlamentului Moldovei. Potrivit unor date, aceştia îşi vor putea primi banii pentru decembrie 2018 nu mai devreme de 20 ianuarie, 2019.

Despre aceasta a relatat președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Comuniștilor din Moldova, Ina Shupak, menționînd că pentru prima dată în ultimii 9 ani există o astfel de întîrziere în plata salariilor în Parlament, transmite Noi.md.

„Se pare că este cel mai potrivit moment să dorim optimism personalului Secretariatului Parlamentului, inclusiv șoferilor și personalului tehnic. Dar şi deputaților, pentru care salariul este singura sursă de venit. Din zvonurile care circulă am aflat că plata salariilor pentru decembrie, 2018, angajaţilor Legislativului ţării va avea loc nu mai devreme de 20 ianuarie", a scris Ina Şupak în rețeaua de socializare.

„Din cîte ţin eu minte, este pentru prima dată, în ultimii 9 ani de zile, cînd are loc o astfel de întîrziere în plata salariilor în Parlament. Acesta este prețul următoarei „reforme progresiste”. De data aceasta, vorbim despre legea privind sistemul unic de salarizare în sectorul public. Da, le mulţumim celor din Partidul Democrat pentru gînduri senine cu ocazia sărbătorilor luminoase”, a menționat deputatul comunist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?