Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Instanța explică de ce ședința în cazul lui Șor a fost amînată cu aproape o lună

28 iun. 2019,, 18:10   Politică
3702 0

Dosarul penal al controversatului om de afaceri Ilan Șor este unul voluiminos și complicat”, astfel, încît, avocatul oferit de stat are nevoie să se familiarizeze cu materialele din cauza penală.

Astfel a explicat Curtea de Apel Cahul de a fost amînată pentru o lună examinarea solicitării procurorului de a-l aresta pe Ilan Șor, scrie newsmaker.md.

La 28 iunie, Camera de Apel a răspuns unei solicitări de informații pentru NewsMaker, de ce judecătorii întîrzie examinarea solicitării de arestare a lui Ilan Shor. Curtea de Apel a raportat că judecătorii nu au putut organiza reuniunea pe 26 iunie datorită absenței lui Șor și a avocaților săi. Prin urmare, lui Ilan Șor i s-a decis să i se ofere un avocat de stat, în cazul în care el și apărătorii săi nu au venit din nou la ședință.

"A fost imposibil să se numească o întîlnire mai devreme, deoarece cazul este complex și voluminos, în prezent se află la Centrul Național de Expertiză Juridică, iar un nou avocat, care va fi numit, ar trebui să se familiarizeze cu materialele de caz", a scris în răspuns.

În plus, Curtea de Apel a confirmat că judecătorii știau că procurorul a vrut să depună o petiție pentru arestarea lui Ilan Șor. Ei au remarcat, de asemenea, că petiția nu ar putea fi luată în considerare fără Șor și avocații săi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?