X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Îndemnul lui Chicu către Sandu: "Puneți-vă Guvernul de verișoare la lucru!"

14 sep. 2021,, 16:00   Politică
3670 21

Fostul prim-ministru o acuză pe președinta Maia Sandu că încearcă „să-și decline responsabilitatea pentru noul preț la gazele naturale” negociat în prezent cu Federația Rusă. „Maia Sandu, școlită bine cum să dea vina pe alții, încearcă să-și decline responsabilitățile iar și iar.

După scumpirea drastică a prețului la gaz va da vina pe Moldovagaz, deși ar trebui acum să se ocupe ea personal de acest subiect”, declară Ion Chicu.

„Rarisim exemplu de ipocrizie în raport cu oamenii care au crezut-o. Cu ceva timp în urmă, Maia Sandu avea o singură explicație la creșterea prețurilor - „cînd va veni ea la putere, prețurile nu vor mai crește”.

Împreună cu ea, a adus la putere o gașcă de analfabeți, care au promovat o lege dictată de o companie petrolieră. sînt atît de netoți, încît nu-s în stare să înțeleagă nici ce le scriu alții. Altfel, nu pot înțelege ieșirea plină de sine a lui Radu Marian, care se lăuda cu legea, care deja a 8-a zi consecutivă majorează prețurile la petroliere...

Despre prețurile la gazul natural de care „este responsabilă” Moldovagaz... Maia Sandu, școlită bine cum să dea vina pe alții, încearcă să-și decline responsabilitățile iar și iar. După scumpirea drastică a prețului la gaz va da vina pe Moldovagaz, deși ar trebui acum să se ocupe ea personal de acest subiect.


Nu această întreprindere, pe care niște trădători au cedat-o rușilor în 1998-1999, negociază prețurile cu Gazprom. Pentru că Moldovagaz este Gazprom, aparține Gazpromului.

Pe cine vrea ipocrita asta să mintă din nou?

Maia Sandu, puneți-vă guvernul de verișoare la lucru, că vine iarna de îngheață toată Moldova...

În loc să se preocupe de negocieri pentru a obține un preț cît mai convenabil, Maia Sandu și toată armata ei de consultanți-mercenari se gîndesc doar la efecte politice, cum să paseze responsabilitatea dezastrului pe alții. Trist, dar previzibil”, a comentat fostul prim-ministru.

Reacția vine după ce președinta Maia Sandu a declarat că nu consideră eficientă implicarea Guvernului în negocierea noului contract cu Gazprom, întrucît „există deja o formulă stabilită și costul depinde și de piața internațională”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?