Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Încă un politician și-a anunțat intenția de a ocupa fotoliul de primar al municipiului Bălți

1 oct. 2021,, 08:47   Politică
3107 0

Fosta deputată din partea Platformei DA, Arina Spătaru, susține că va candida la funcția de primar al municipiului Bălți la alegerile locale care se vor desfășura pe 21 noiembrie.

Aceasta a menționat că va participa la aceste alegeri în calitate de candidat neafiliat politic, iar echipa va fi compusă din susținătorii săi.

„Pentru că 21 noiembrie este și ziua, în care bălțenii vor merge să-și aleagă primarul pentru următorii doi ani, consider că avem suficient timp să participăm la aceste alegeri. Planific să particip la aceste alegeri în calitate de candidat neafiliat politic. Echipa mea veți fi voi, cei, care aveți încredere că bălțenii merită tot ce e mai bun. Petițiile dumneavoastră vor fi programul meu electoral și angajamentele mele vor fi pliate pe nevoile reale ale dumneavoastră”, a scris Spătaru pe pagina sa de facebook.

Totodată aceasta a menționat că Bălțenii trăiesc rău din cauză minciunii.

”Atunci când un candidat promite să facă Monaco din Bălți, fără să-i pese acestuia daca e posibil sau nu. Oamenii îl cred, îi dau votul și odată ajuns la putere, se alege praful din acele promisiuni”, a scris candidata.


«Intenția de a participa la aceste alegeri a fost anunțată oficial anterior de deputatul Boris Markov și de cunoscutul om de afaceri și politician din Bălți, Nicolae Chirilciuc. Primul va candida drept candidat din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), iar al doilea - ca candidat independent.

Nicolae Chirilciuc a menționat că a luat această decizie după numeroase întîlniri cu locuitorii orașului, conaționalii, după ce a studiat situația din oraș, și cu sprijinul bălțenilor intenționează să ridice orașul său natal din ruine, să-l reînvie, să construiască un nou oraș al viitorului, un oraș frumos, modern de vis.»

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?