X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Încă un partid ar putea apărea pe arena politică din R. Moldova

22 ian. 2021,, 11:59   Politică
9971 1

Ștefan Gligor urmează să lanseze un proiect politic în Republica Moldova. Expertul în politici publici a făcut anunțul în studioul TV8, precizînd că din echipa sa vor face parte circa 30 de persoane.

Gligor a precizat că doar o parte dintre cei care urmează să îl susțină pot „să iasă în public”. Acesta urmează să facă mai multe declarații la subiect săptămîna viitoare și să anunțe care va fi viziunea formațiunii, scrie zugo.md.

„Săptămîna viitoare, cu mai multe persoane vom anunța despre cine sîntem noi, cei care vor crea un proiect politic. Suntem peste 30 de persoane. O treime își poate permite să iasă în public, iar ceilalți nu sînt prezenți în țară sau au alte obligații care nu le permit să intre public în politică. Ne lansăm pe banii noștri. Avem deja siglă, denumirea și logou”, a declarat Gligor.

Ștefan Gligor este avocat și jurist, activează în cadrul Centrului pentru Politici și Reforme, iar anterior a fost angajat în cadrul Aparatului Parlamentului. Numele lui Gligor a devenit cunoscut după ce acesta a candidat la funcția de procuror general.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?