X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Încă un deputat BCS anunță că părăsește fracțiunea

25 mar. 2023,, 08:22   Politică
3189 0

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor mai pierde un deputat.

Irina Lozovan a anunțat că părăsește fracțiunea și aderă la Mișcarea pentru Popor formată de Partidul fugarului om de afaceri Ilan Șor.

Anunțul a fost făcut de deputată pe contul său de facebook.

”Mă gândesc de foarte mult timp și astăzi anunț retragerea mea din fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și că părăsesc Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Când oamenii ne-au delegat în funcția responsabilă de deputați, ne-au obligat, de asemenea, să luptăm pentru drepturile și interesele lor legitime.

Trebuia să devenim un pilon care să nu ne fie teamă să ne apărăm interesele comune în numele bunăstării țării”, notează deputata în postarea sa.


Totodată, aceasta menționează că aderă la Mișcarea pentru Popor, iar în executiv va fi în calitate de deputat independent.

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu a venit cu reacție în acest sens.

Reamintim că recent din rîndurile fracțiunii a ieșit și deputat socialist (PSRM) Alexandr Nesterovschi, care la fel a declarat că va fi deputat independent.

Anterior, deputatul Gaic Vartanean a părăsit Partidul socialiștilor și s-a alăturat partidului Mișcarea alternativă națională.

4
0
0
2
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?