Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Încă un candidat va boicota turul II al alegerilor de la Bălți

7 dec. 2021,, 16:26   Politică
2918

Candidatul din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alexandr Nesterovschi, anunță că boicotează alegerile de la Bălți.

Potrivit acestuia, decizia de a boicota alegerile vine după ce a discutat cu Igor Dodon, dar și cu colegii de partid care împărtășesc aceeași părere. Nesterovschi îl îndeamnă pe Nicolai Grigorișin, dar și pe ceilalți candidați să boicoteze alegerile și să iasă din cursa electorală.

În această situație, lupta pentru fotoliul de primar se va da între candidatul independent, Nicolai Grigorișin și următorul candidat, înaintat de Partidul Patrioții Moldovei, Nicolai Chirilciuc.

Asta după ce Boris Marcoci, candidatul înaintat de către Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar al municipiului Bălți, care s-a clasat pe locul trei în primul tur de scrutin al alegerilor de la Bălți, după numărul voturilor, a renunțat la cursa electorală pentru Primăria Bălți.

5

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав