X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Încă o agenție publică a rămas fără șef. Printre candidați se numără și un deputat

15 ian. 2019,, 17:03   Politică
2792 0

Trei candidați au fost admiși la concursul pentru funcția de Director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor. Comisia economie, buget și finanțe a examinat dosarele depuse pentru concursul public de selectare a candidaților.

La proba de interviu au fost admiși: Roman Vitiuc, Irina Gutnic și Anatolie Zagorodnîi.

Decizia Comisiei și CV-urile candidaților admiși urmează a fi publicate pe site-ul Parlamentului.

În conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare a concursului, Comisia economie, buget și finanțe urmează să evalueze rezultatele interviului și să întocmească lista candidaților selectați în ordinea descrescătoare a punctajului acumulat. Comisia prezintă Președintele Parlamentului și Comisiei juridice, numiri și imunități candidații selectați, care urmează a fi aprobați de plenul Parlamentului.

Comisia parlamentară economie, buget și finanțe a anunțat concurs public pentru selectarea candidaților la funcția de Director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor. Funcția de Director general a devenit vacantă după ce Viorel Moșneaga și-a prezentat demisia la sfârșitul anului trecut.


Dosarele pentru concurs au fost depuse în perioada 30 noiembrie 2018 – 3 ianuarie 2019.

Directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor este numit de Parlament pentru o perioadă de 7 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?