Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Înalte distincții de stat și Diploma de Onoare unui grup de militari

13 dec. 2019,, 21:16   Politică
3326

Igor Dodon, a conferit înalte distincții de stat și Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova unui grup de militari din cadrul Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”.

Militarii respectivi au primit medalia de argint în cadrul exercițiului internațional „Cambrian Patrol 2019” care s-a desfășurat în luna octombrie în Marea Britanie. Distincțiile au fost oferite și în semn de apreciere a înaltului profesionalism, pentru îndeplinirea ireproşabilă a datoriei de serviciu și contribuţie la sporirea prestigiului Armatei Naționale, transmite Noi.md.

Totodată, pentru merite deosebite în derularea proiectelor bilaterale în domeniul cooperării militare, Igor Dodon a înmînat Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, domnului Robyn Davis Hall, atașat al apărării al Ambasadei Marii Britanii.

Șeful statului le-a transmis sincere felicitări militarilor pentru succesele obţinute în cadrul competiţiei internaţionale, la care au participat 132 de echipe din 34 de țări, menționînd că prin prestaţia lor, ei contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova la nivel internațional.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав