X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

În ziua vizitei președintelui turc în Găgăuzia, bugetarilor le va fi oferită o zi liberă

15 oct. 2018,, 16:50   Politică
3718 0

În legătură cu vizita președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, de pe 18 octombrie, în municipiul Comrat, vor fi luate măsuri de securitate sporite și vor fi impuse mai multe restricții.

Totodată, a fost anunțată zi liberă pentru instituțiile de stat și bugetare din autonomie, relatează Noi.md.

Informațiile au fost oferite de către Comitetul Executiv al UTA Găgăuzia, menționînd că organele de menținere a ordinii publice vor limita circulația vehiculelor în partea centrală a orașului și de-a lungul traseului primelor persoane din cele două state, începînd de dimineață. În legătură cu aceasta, șoferii sînt rugați să respecte cu strictețe cerințele ofițerilor de poliție și, dacă este posibil, să se abțină de la călătoriile cu autovehiculele private.

În această zi, activitatea piețelor urbane va fi suspendată și va fi introdusă o schemă temporară a rutelor transportului public.

De asemenea, conform ordinului bașcanului UTA Găgăuzia ziua de 18 octombrie va fi declarată zi liberă pentru instituțiile de stat și bugetare în autonomie.


Comitetul executiv al UTA Găgăuzia aduce anticipat scuze locuitorilor și oaspeților orașului, pentru posibilele dificultăți și solicită să fie înţelegători în legătură cu măsurile introduse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?