X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

În ziua alegerilor, CEC va difuza informaţii de interes public

28 oct. 2020,, 09:27   Politică
2592 0

Comisia Electorală Centrală informează că duminică, 1 noiembrie 2020, în ziua alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, vor fi difuzate informaţii de interes public și vor fi organizate briefinguri cu participarea membrilor Comisiei.

Mai exact, conferințele de presă vor avera loc conform următorului orar:

- ora 08:00;
- ora 12:00;
- ora 15:00;
- ora 18:00;
- ora 22:00.

Și de această dată va fi posibilă vizualizarea prezenței la vot pe parcursul zilei alegerilor, dar și informații despre rezultatele preliminare ale scrutinului după închiderea secțiilor de votare, prin intermediul unei aplicații disponibile pe pagina-web a instituției www.cec.md sau în pagină separată. Din motive de securitate, linkul către această aplicație va fi activ în dimineața zilei alegerilor.

Luni, 2 noiembrie, la ora 9:00, mass-media este invitată la un briefing, în cadrul căruia vor fi prezentate rezultatele preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale.


Totodată, vă informăm că la necesitate, vor fi organizate, suplimentar, briefing-uri și emise comunicate de presă. Briefingurile vor avea loc în sala de ședințe a Comisiei Electorale Centrale (str. Vasile Alecsandri 119, et.3).

Accesul în clădirea CEC va fi permis la prezentarea legitimației de jurnalist, cu efectuarea termometriei, dezinfectarea mîinilor și cu respectarea normelor de sănătate publică în vigoare: distanța fizică între persoane și purtarea obligatorie a măștii de protecție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?