X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

În presă a apărut lista deputaților care au mers cu Candu în Israel

26 feb. 2020,, 13:16   Politică
5377 3

Presa a publicat lista deputaților, care au mers cu Andrian Candu în Israel Lista celor cinci deputați, care au mers cu Andrian Candu în Israel.

Președintele grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova cine dintre cei șase deputați care au părăsit PDM a mers în vizită, în Israel.

”De exemplu, Vladimir Cebotari nu a fost în acea vizită în Israel. A fost o vizită privată, care s-a organizat în contextul sărbătorilor de iarnă care urmau. Aceștia sînt oameni cu care ne-am apropiat și atunci cînd vrei să mergi undeva, îți alegi oamenii cu care te simți tu mai bine și vrei să comunici” a declarat Andrian Candu. Jurnaliștii de la Sputnik Moldova scriu că pornind de la cele spuse de Candu, am putea concluziona că democrații care au mers în Israel sînt, în afară de Candu însuși, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repesciuc.

Amintim că șase deputați PDM au părăsit formațiunea. Aceștia au creat un grup parlamentar numit Pro Moldova, iar liderul lor este Andrian Candu. Presa a scris că în spatele celor șase se află tandemul Plahotniuc – Șor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?