COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În presă a apărut lista deputaților care au mers cu Candu în Israel

În presă a apărut lista deputaților care au mers cu Candu în Israel

Presa a publicat lista deputaților, care au mers cu Andrian Candu în Israel Lista celor cinci deputați, care au mers cu Andrian Candu în Israel.

Președintele grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova cine dintre cei șase deputați care au părăsit PDM a mers în vizită, în Israel.

”De exemplu, Vladimir Cebotari nu a fost în acea vizită în Israel. A fost o vizită privată, care s-a organizat în contextul sărbătorilor de iarnă care urmau. Aceștia sînt oameni cu care ne-am apropiat și atunci cînd vrei să mergi undeva, îți alegi oamenii cu care te simți tu mai bine și vrei să comunici” a declarat Andrian Candu. Jurnaliștii de la Sputnik Moldova scriu că pornind de la cele spuse de Candu, am putea concluziona că democrații care au mers în Israel sînt, în afară de Candu însuși, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repesciuc.


Amintim că șase deputați PDM au părăsit formațiunea. Aceștia au creat un grup parlamentar numit Pro Moldova, iar liderul lor este Andrian Candu. Presa a scris că în spatele celor șase se află tandemul Plahotniuc – Șor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load