Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

În PDM ar putea să apară o față nouă în locul lui Plahotniuc - opinie

24 iun. 2019,, 15:22   Politică
3772 1

Decizia lui Vladimir Plahotniuc de a pleca din fruntea Partidului Democrat este un pas firesc, făcut după ce formațiunea a suferit o înfrîngere politică. De această părere este comentatorul politic Corneliu Ciurea.

Acesta crede că asupra liderului PDM există o presiune mare și Plahotniuc nu-și dorește ca aceasta să se răsfrîngă și asupra partidului.

„Plahotniuc crează un spațiu politic pentru ca PDM să revină pe scena politică a R. Moldova ca cel mai puternic partid de opoziție”, a comentat Corneliu Ciurea, fiind solicitat de TV8.

Întrebat dacă îl crede pe Vladimir Plahotniuc că nu va mai conduce Partidul Democrat din umbră, atîta timp cît rămîne în politică și în funcția de deputat, expertul a spus că nu poate intui ce evoluții vor avea loc în interiorul formațiunii, dar la sigur acestea vor fi serioase.

„Cred că PDM va trece în viitorul apropiat prin schimbări profunde. S-ar putea să apară cu o față nouă”, bănuiește Corneliu Ciurea.


Amintim că, în această dimineață, Vladimir Plahotniuc a scris pe facebook că renunță la funcția de președinte al Partidului Democrat. Anterior, politicianul a mai declarat de cîteva ori că se retrage din politică, apoi a revenit, iar de două ori și-a depus și mandatul de deputat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?