În PDM ar putea să apară o față nouă în locul lui Plahotniuc - opinie

În PDM ar putea să apară o față nouă în locul lui Plahotniuc - opinie

Decizia lui Vladimir Plahotniuc de a pleca din fruntea Partidului Democrat este un pas firesc, făcut după ce formațiunea a suferit o înfrîngere politică. De această părere este comentatorul politic Corneliu Ciurea.


Acesta crede că asupra liderului PDM există o presiune mare și Plahotniuc nu-și dorește ca aceasta să se răsfrîngă și asupra partidului.


„Plahotniuc crează un spațiu politic pentru ca PDM să revină pe scena politică a R. Moldova ca cel mai puternic partid de opoziție”, a comentat Corneliu Ciurea, fiind solicitat de TV8.


Întrebat dacă îl crede pe Vladimir Plahotniuc că nu va mai conduce Partidul Democrat din umbră, atîta timp cît rămîne în politică și în funcția de deputat, expertul a spus că nu poate intui ce evoluții vor avea loc în interiorul formațiunii, dar la sigur acestea vor fi serioase.


„Cred că PDM va trece în viitorul apropiat prin schimbări profunde. S-ar putea să apară cu o față nouă”, bănuiește Corneliu  Ciurea.


Amintim că, în această dimineață, Vladimir Plahotniuc a scris pe facebook că renunță la funcția de președinte al Partidului Democrat. Anterior, politicianul a mai declarat de cîteva ori că se retrage din politică, apoi a revenit, iar de două ori și-a depus și mandatul de deputat.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load