Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

În PAS există oameni ambițioși care își vor face jocul. Opinie

19 iul. 2021,, 13:45   Politică
3215 6

În Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) există oameni ambițioși care, mai devreme sau mai tîrziu, își vor face jocul, iar acesta va fi un proces natural în politică.

Această opinie a fost exprimată de către jurnalistul, politologul, Ernest Vardanean, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" pe canalul NTV Moldova, transmite Noi.md.

"Ei își vor face jocul nu pentru că Maia Sandu este rea sau ei sînt răi, ci pentru că acest lucru este firesc. Oamenii vin la putere pentru a prelua puterea, dar nu pentru a asculta regulat și a răspunde la apelurile telefonice. Chiar dacă ești de o mie de ori coleg și prieten, dar cînd stai în fotoliul de președinte al Parlamentului sau de Prim Ministru sau de deputat important, nu vei dori întotdeauna să preiei apelurile președintelui și să le îndeplinești ca pe ceva de la sine înțeles. Astăzi vei obiecta, mîine vei spune mai deschis și mai sincer că nu-ți place ceva, iar poimîine vei spune: "Poate ajunge? Eu sînt, la urma urmei, speaker, prim-ministrul. Sînt un nemernic care tremură sau am dreptul?" Și iată aici oamenii își vor începe propriul Joc", a subliniat Ernest Vardanean.

În opinia sa, acei lideri ai Partidului PAS care vor deveni spekeri, prim-miniștri sau altcineva vor dori mai devreme sau mai tîrziu să procedeze în felul lor.

"În cele din urmă, toți ei sînt oameni diferiți, toți au o educație diferită, gîndire diferită. La cineva familia se află pe primul plan, la cineva - locul de muncă. De aceea și viziunile, și acțiunile vor fi, de asemenea, diferite. Eu prevăd o anumită mișcare browniană deja în această toamnă, pentru că cineva va rămâne nemulțumit că o anumită funcție a mers la cineva și nu la el și se va gîndi: "Cu ce sînt eu mai rău?" Și va exista un murmur de oameni nemulțumiți, care vor trage mai devreme sau mai tîrziu în ceva", a spus jurnalistul și politologul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?