X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

În Moldova ar putea apărea un nou partid politic

21 ian. 2021,, 12:04   Politică
6724 5

Fostul primar interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, anunță că-și lansează propria formațiune politică. Noul partid ar urma să fie centrat pe oameni, fără ideologii și doctrine, declară Codreanu.

„În sensul clasic, nu sîntem un partid cu structuri, ierarhii, ideologii, doctrine. Noi nu credem în doctrine și ideologii. Noi credem în om și în puterea oamenilor. Astăzi nu ne regăsim într-o formațiune existentă. Am pornit o mișcare pentru toți oamenii și centrată pe puterea omului”, susține Ruslan Codreanu.

Fostul primar interimar spune că decizia de creare a formațiunii vine după discuții îndelungate și deplasări în teritoriu, transmite realitatea.md.

„Nu este o decizie luată peste noapte. Colegii mei au avut propuneri de la diferite formațiuni, dar fiecare formațiune are scheletele sale și noi nu vrem să facem jocul nimănui”, a menționat Ruslan Codreanu.

Referitor la denumirea formațiunii, dar și alte detalii organizatorice, Ruslan Codreanu și echipa sa ar urma să le facă publice în viitorul apropiat.


Ruslan Codreanu a fost ales în 2015 consilier municipal în Consiliul Municipal Chișinău, iar în 2017 a fost numit viceprimar pe domeniul social. De asemenea, Codreanu a fost primar general interimar al municipiului Chișinău în perioada aprilie 2018 – iulie 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?