TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În curînd R. Moldova va fi vizitată de un funcționar de rang înalt de la Washington

În cel mai scurt timp, la Chișinău va întreprinde o vizită domnul George Kent, asistent-adjunct al Secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia care va avea întrevederi cu reprezentanții conducerii de vîrf a Republicii Moldova.

Despre acest lucru Președintele Moldovei, Igor Dodon, a fost informat de către Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, în cadrul unei întrevederi de lucru, transmite Noi.md.

După cum a menționat șeful statului moldovenesc, părțile au discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea și consolidarea dialogului strategic dintre țările noastre, care în anul curent a înregistrat o dinamică bună, în pofida transformărilor politice din Republica Moldova.

”Domnul Hogan m-a informat despre faptul că în cel mai scurt timp, la Chișinău va întreprinde o vizită domnul George Kent, asistent-adjunct al Secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia. Agenda demnitarului va include întrevederi cu reprezentanții conducerii de vîrf a Republicii Moldova”, a scris președintele Moldovei pe pagina sa pe o rețea de socializare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load