X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ilan Șor s-a înscris cu luare de cuvînt la ședința Parlamentului. Grosu: "Poate eu nu văd bine?"

20 aug. 2021,, 13:01   Politică
3301 6

Liderul Fracțiunii parlamentare, care îi poartă numele, Ilan Șor s-a înscris astăzi cu luare de cuvînt de la tribuna Parlamentului, în cadrul ședinței plenare, unde urma să fie audiat procurorul general, Alexandr Stoianoglo, însă nu s-a prezentat.

Totuși, dacă nu s-a prezentat, Procuratura a remis o notă informativă cu privire la activitatea instituției asupra dosarului „furtului miliardului”, care a fost examinat de către Comisia juridică, numiri și imunități, iar apoi a venit cu un proiect de hotărîre unde vor da aprecierea activității procurorilor și recomandări.

Pînă a fi supus votării acest proiect de hotărîre cu o luare de cuvînt de la tribuna Parlamentului s-a înscris deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a Partidului Șor, Denis Ulanov, Marina Tauber, Reghina Apostolova, deputatul PAS, Radu Marian, și surpriză, deputatul Partidului Șor, Ilan Șor, care este fugar de mai bine de 2 ani.

Drept concretizare, prezedintele Legislativului, Igor Grosu s-a întrebat: Poate eu nu văd bine în sală, dar nu-l văd.

În replică, deputata Partidului Șor, Marina Tauber a declarat că, încă ieri a înregistrat o solicitare în Parlament pentru a-i oferi posibilitatea lui Ilan Șor să intervină online cu un mesaj.


Igor Grosu a spus că a văzut solicitarea și a precizat că, potrivit legii și regulamentului Parlamentului, deputatul este obligat să fie fizic prezent la ședința Legislativului și a comisiilor permanente. În cazul în care nu are posibilitate, parlamentarul trebuie să depună Biroul permanent o notă explicativă a motivului absenței.

Amintim că, ieri, într-un live pe Facebook, Ilan Șor a anunțat că vrea să vorbească în plenul Parlamentului astăzi în format de teleconferință.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?