X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Igor Volnițchi: Igor Dodon este favoritul alegerilor pentru funcția de președinte al Republicii Moldova

16 sep. 2020,, 13:01   Politică
2443 3

Igor Dodon este favoritul alegerilor pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. De aceasta este convins analistul politic Igor Volnițchi.

În cadrul unei emisiuni TV, acesta a mai spus că Maia Sandu va ajunge în turul doi, însă ar putea apărea și surprize din partea lui Andrei Năstase, ori Renato Usatîi.

În cazul în care în turul doi cu Igor Dodon intră Andrei Năstase, șansele acestuia de a-l cîștiga pe actualul președinte de țară sînt mai mari decît șansele Maiei Sandu, mai spune analistul politic.

În opinia expertului, lupta prea puternică care s-a dus pe segmentul de dreapta poate determina o atitudine reticentă a reprezentanților altor partide de dreapta în raport cu Maia Sandu.

”Cred că doamna Sandu de pe acum trebuie să încerce să-și construiască o relație cu alegătorii de dreapta. Ea și-o construiește prin prisma dialogului cu liderii partidelor de dreapta sau, mai bine zis, a lipsei de dialog cu ei și aceasta o poate costa. Andrei Năstase stă mai bine din punct de vedere al comunicării. Dar el trebuie să ajungă în turul doi. Asta e marea lui provocare”, a declarat Volnițchi

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?