COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Munteanu: O parte din colegii mei au observat că sînt urmăriți

Igor Munteanu: O parte din colegii mei au observat că sînt urmăriți

Președintele Comisiei de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice, Igor Munteanu, a declarat luni că consultanții săi au observat că sînt filați de anumite persoane.

Oficialul nu poate să spună dacă este vorba de angajați ai serviciilor speciale de stat sau reprezentanți ai grupurilor de interese implicați în cazurile pe care le investighează.

Deputatul Igor Munteanu a subliniat că el nu are nevoie de niciun fel de pază, dar o parte din consultanții săi au manifestat neliniște și preocupare. „Colegii mei din cadrul comisiei au observat că au fost urmăriți, au observat cozi de persoane… Pentru mine, nu este clar dacă este vorba de servicii speciale legale ale Republicii Moldova sau de persoane care apără interesele grupurilor de răufăcători, care s-au simțit vizați după dezvăluirile făcute în ultima vreme”, a declarat Munteanu pentru Centrul de Investigații Jurnalistice.


La rîndul său, Alexandru Slusari, președintele Comisiei de anchetă pentru elucidarea şi investigării fraudei bancare, a scris pe pagina sa de Facebook că nu va solicita pază și nu își va schimba modul de viață. „Raportul Comisiei este pe ultima sută de metri și va fi publicat oricum”, a scris Alexandru Slusari.

Președintele Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică, Chiril Moțpan, a propus luni ca șefilor comisiilor parlamentare de anchetă, în special cele care investighează furtul miliardului și privatizările, Alexandrul Slusari și Igor Munteanu, să li se asigure pază personală.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load