COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7675

Igor Munteanu, dezminte informația că a părăsit Platforma DA

17 sep. 13:43   Politică
1051 0

Ex-deputatul Platfromei Demnitate și Adevăr, Igor Munteanu, dezminte informația că a părăsit formațiunea, dar a dat de înțeles că nu este exclus un asemenea scenariu, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Solicitat de Jurnal TV, Igor Munteanu a declarat că nu a făcut o declarație oficială privind plecarea sa din partid și că informația apărută pe rețelele de socializare este „o speculație”, dar urmează să ia o decizie pentru că „partidul trece acum prin transformări”.

Amintim că fosta deputată Arina Spătaru a anunțat ieri că părăsește formațiunea. Deși spune că și-a dorit încă de la începutul anului să plece din partid, fosta deputata evită să spună care este cauza care a determinat-o să plece.

„Astăzi, la ședința consiliului organizației teritoriale Bălți oficial mi-am luat rămas-bun de la colegii mei din Platforma DA. De fapt decizia de a pleca am luat-o încă de prin februarie. Nu știu de ce am decis pe atunci să stau literalmente într-o mlaștină pînă la capăt. Știm cu toții că a spune adevărul nu este întotdeauna util, nu întotdeauna convenabil.De astăzi măcar pot să-mi spun mie adevărul”, a scris într-o postare pe facebook fosta deputată de la Bălți.

În replică, liderul partidului Dinu Plîngău a menționat că orice om are dreptul să facă sau nu politică.


„Un proces absolut normal cînd unii oameni pleacă și alții vin la partid. Celor care vin le spunem: ,,bine ați venit”, celor care pleacă le dorim succes în orice ar face ei în viitor”, a spus Dinu Plîngău.

Amintim că Platforma DA anunțat că pînă la finele anului curent va organiza Congresul partidului la care va afi aleasă o nouă conducere. Liderul formațiunii Andrei Năstase și vicepreședinții Igor Munteanu și Alexandru Slusari și-au anunțat demisia la 13 iulie, curent, peste două zile de la scrutinul parlamentar anticipat.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽