Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Igor Grosu: „Uniți și solidari devenim mai puternici”

24 noi. 2022,, 11:39   Politică
2225 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu un mesaj de încurajare în debutul ședinței de astăzi, menționînd că „ieri am văzut cu acest război afectează direct RM”.

„Unii cetățeni nici la această oră nu au lumină. În următoarele ore vor fi conectați toți consumatorii. Vreau să aduc sincere mulțumiri echipelor implicate în restabilirea energiei electrice, poliției, personalului medical, salvatorilor și pompierilor.

Unici și solidari devenim mai puternici. Mulțumim tuturor care s-au implicat pentru remedierea problemei”, a declarat Grosu.

Miercuri, în jurul orei 14:30, Moldova a rămas în beznă. Din cauza bombardamentelor contra Ucrainei, au avut loc deconectări de avarie ale sistemelor energetice.

Săptămîna trecută au avut loc evenimente similare. Pe 15 noiembrie, o altă pană masivă de curent a lăsat mii de locuitori ai Republicii Moldova în întuneric.

1
1
0
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?