COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2922
Puterea stiri: 6631

Igor Grosu spune cînd vor veni vremurile bune

26 iul. 10:10   Politică
4201 47

Igor Grosu, președintele PAS, formațiunea care deține majoritatea parlamentară după alegerile din 11 iulie, susține că vremurile bune vor veni foarte curînd.

Acesta s-a referit și la zvonurile precum că el va deține funcția de președinte al Legislativului, menționînd că deputații vor decide. Declarațiile au fost oferite reporterului TV8, înainte de ședința de constituire a Parlamentului.

„Sper că toți deputații după ce le-a mai trecut febra electorală vor înțelege că trebuie să ne punem pe treabă”, a declarat Grosu precizînd că prioritățile noii majorități parlamentare sînt acelea pe care le-au promovat și în campania electorală.

Cît privește cînd vor începe vremurile bune, Grosu a spus „foarte curînd, din 1 octombrie”. Politicianul a precizat bani sînt atît în țară, dar vor aduce și din exterior: „pentru cei care au muncit și toată viața ne-au tratat în spitale, vom găsi”.

Acesta a mai ținut să spună că vor lupta cu corupția „care nimănui nu-i trebuie, care ne mănîncă de pe picioare”.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽