Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Igor Grosu s-a întîlnit cu diaspora din Milano și Padova

5 iun. 2023,, 09:00   Politică
2910 2

Aflat într-o vizită oficială în Italia, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întîlnit cu un grup de moldoveni stabiliți cu traiul în Milano și Padova.

Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, printre care problemele generate de situația din Ucraina sau reformele inițiate de autoritățile de la Chișinău.

„Sîntem conștienți că unele procese durează mai mult și că ne dorim ca totul să se întîmple cu pași mai rapizi, dar lucrurile se mișcă deja.

Zilele trecute, Uniunea Europeană (UE) a anunțat sancționarea a unor cetățeni moldoveni care au amenințat stabilitatea și securitatea țării noastre.

UE ne ajută să-i oprim pe cei care vor să destabilizeze țara și să ne blocheze viitorul. Toți cei care au sărăcit și au trădat interesul național de-a lungul anilor, vor răspunde în fața legii.


Și la 1 iunie, o lume întreagă a văzut că Republica Moldova nu este singură, se poate bucura de parteneri puternici în parcursul nostru european”, a menționat Igor Grosu.

Șeful Legislativului a mai remarcat că diaspora din Italia mereu a fost activă și implicată în cele mai decisive momente pentru soarta Republicii Moldova.

Amintim că în perioada 4 – 7 iunie, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, se află într-o vizită oficială în Italia.

4
0
0
1
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?