Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Igor Grosu s-a întâlnit cu Ambasadorul Republicii Polone în Republica Moldova, Bartłomiej Zdaniuk

28 feb. 2022,, 17:10   Politică
2293 0

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în țara noastră, Bartłomiej Zdaniuk, cu ocazia încheierii misiunii diplomatice la Chișinău.

Igor Grosu a remarcat activitatea dinamică a Excelenței Sale în calitate de ambasador, care prin acțiunile întreprinse și aportul personal a contribuit la consolidarea relațiilor bilaterale între ambele țări pe durata mandatului.

”Polonia rămâne un partener de încredere al țării noastre. Vă mulțumim pentru suportul acordat de-a lungul timpului. În continuare, noi vom rămâne consecvenți”, a precizat Președintele Legislativului, Igor Grosu.

Totodată, Speakerul a exprimat interesul pentru extinderea şi diversificarea relațiilor bilaterale, inclusiv între legislativele celor două state.

În alt context, a fost abordată situația legată de persoanele refugiate din Ucraina. Președintele Parlamentului Igor Grosu a exprimat disponibilitatea autorităților și cetățenilor simpli de a le oferi în continuare toată asistența de care au nevoie în aceste clipe dramatice.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?