COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3017

Igor Grosu, primele declarații după ce Irina Vlah l-a dat în judecată

12 oct. 09:50   Politică
4029 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu a venit cu o reacție, după ce Bașcana Găgăuziei, Irina Vlah l-a dat în judecată, după ce acesta ar fi prezentat informații „calomnioase”, la o întîlnire cu alegătorii.

Speakerul a declarat în cadrul emisiunii În PROfunzime de la ProTV că o să „discute în istanță”.

„O să mergem în istanță și o să discutăm în istanță. O să ne întîlnim cu avocații, cu persoana care m-a vizat pe mine și eu pe ea, în istanță fără ca să fac declarații tari aici s-au dincolo, să nu se interpreteze că cumva influențez pe cineva”, a declarat Grosu, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

Bașcana Găgăuziei Irina Vlah l-a acționat în judecată pe speakerul Parlamentului, Igor Grosu, pentru calomnie, a confirmat biroul administrativ al Guvernatoarei Găgăuziei. Igor Grosu ar fi prezentat informații „calomnioase”, la întîlnirea cu alegătorii, declarînd că Vlah „s-a împroprietărit cu circuitele de bani, bugetele și ne bugetele Găgăuziei”.

Irina Vlah i-a trimis lui Igor Grosu o cerere prealabilă, însă speakerul nu a reacționat în vreun fel, motiv pentru care cererea a ajuns pe masa magistraților.


1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X