X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Igor Grosu, de 1 Martie: „Vă mulțumesc, dragi cetățeni”

1 mar. 2022,, 10:19   Politică
6265 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu un mesaj special astăzi, de 1 Martie, cînd toată lumea se roagă pentru pace.

„Zeci de mii de cetățeni ucraineni vin în aceste zile în Moldova pentru că vor să-și știe copiii în siguranță. Îi primim cu brațele deschise.

Moldovenii s-au unit pentru Ucraina. Refugiații ucraineni sînt adăpostiți, ajutați, ghidați, încurajați. Mii de oameni fac voluntariat pentru a organiza primirea refugiaților. Zeci de mii de donații sînt oferite în ajutor. Numeroși antreprenori oferă cazare, mîncare, transport gratuit.

Moldovenii își oferă casa și masa ucrainenilor pe care nu i-au văzut pînă acum niciodată. Asta înseamnă PACEA – iubirea și grija față de oameni. Siguranță și protecție pentru fiecare familie, pentru fiecare om. Vă mulțumesc, dragi cetățeni.

Vă mulțumesc tuturor celor care dau o mînă de ajutor. Este impresionant și ne demonstrează ce putem face, ce putem construi daca sîntem uniți.


Îmi doresc ca simbolul Mărțișorului nostru – protecția de rele, bucuria naturii care prinde viață – să se adeverească în aceste zile. Să vină o primăvară a păcii în Ucraina. Și să fie pace în toată lumea.

Alături de Ucraina! Moldova pentru pace!”, este mesajul lui Igor Grosu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?