X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Igor Grosu a avut o discuție telefonică cu omologul său ucrainean

2 aug. 2021,, 15:59   Politică
2234 5

Președintele Parlamentului Igor Grosu a avut o discuție telefonică cu Dmytro Razumkov, președintele Radei Supreme a Ucrainei.

Cei doi oficiali au discutat despre cooperarea pe dimensiunea parlamentară. De asemenea, aceștia au convenit să efectueze schimb de vizite în cel mai apropiat timp.

"Avem multe probleme similare ce trebuie soluționate, dar totodată şi mai multe oportunităţi şi capacităţi de cooperare. În curând, atât ţara noastră, cât și Ucraina vor aniversa 30 de ani de la Independență, cu care ocazie am transmis cele mai calde felicitări omologului meu dându-i asigurări că pentru Republica Moldova, Ucraina a fost şi va rămâne un bun vecin şi un partener credibil.

Din păcate, ambele țări au parte de probleme comune: sărăcia, corupția și conflicte regionale nestinse. I-am dat asigurări domnului Razumkov că Republica Moldova respectă integritatea teritorială a Ucrainei și pledează pentru pace și liniște în regiunea noastră. La final, am convenit să ne intensificăm eforturile de cooperare și să facem tot posibilul ca cetățenii din ambele țări să aibă parte de siguranţă şi un trai mai bun", a declarat Grosu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?