Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Igor Dodon va participa la deschiderea Campionatului Mondial la Fotbal

7 iun. 2018,, 13:10   Politică
3968 12

Astăzi, 7 iunie, şeful statului, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, informează Noi.md.

În cadrul întîlnirii au fost puse în discuţii mai multe subiecte referitoare la situația din politica internă și externă a țării, preşedintele ţării menţionînd că pledează pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale dintre Republica Moldova şi Federaţia Rusă.

„Am menționat că, în pofida mai multor acțiuni neprietenoase din partea Guvernului la adresa Federației Ruse, relațiile bilaterale dintre țările noastre se dezvoltă continuu, iar raporturile comerciale sînt în creștere", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Tot în cadrul întrevederii de astăzi, Igor Dodon a vorbit şi despre vizita pe care o va efectua la Moscova, la invitaţia preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial la Fotbal.

„În cadrul acestei vizite este preconizată și o întrevedere cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill”, a adăugat şeful statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?