X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Igor Dodon va efectua o vizită în SUA

28 feb. 2018,, 15:10   Politică
4056 8

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va efectua o vizită în SUA, în perioada 1-8 iulie, la invitația președintelui Organizației Internaționale pentru Familie, Brian Brown, informează NOI.md.

În cadrul vizitei, președintele țării intenționează să participe la mai multe întrevederi cu reprezentanți ai Guvernului, membri ai Congresului și conducerii de vîrf a SUA, cu reprezentanții instituțiilor media, dar și cu reprezentanții organizațiilor de experți.

Detaliile viitoarei călătorii, Igor Dodon le-a discutat, astăzi, în cadrul întîlnirii cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al SUA în Republica Moldova, E. S. James D. Pettit.

În cadrul dialogului, au fost abordate mai multe subiecte referitorla situația politică din ţară, dar și referitor la relațiile bilaterale moldo-americane.

Domniile sale au vorbit despre scenariile posibile în legătură cu desfășurarea și organizarea alegerilor locale și a celor parlamentare, planificate în acest an.


Președintele Igor Dodon a reiterat faptul că Republica Moldova, după părerea sa, trebuie să aibă un dialog continuu atît cu Estul, cît și cu Vestul, să dezvolte relații de prietenie, comerciale, bilaterale și multilaterale în interesul țării noastre.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?