Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Igor Dodon s-a întîlnit cu o delegație a Adunării Parlamentare a NATO

19 oct. 2018,, 12:30   Politică
2697 0

Astăzi, 19 octombrie, preşedintele ţării Igor Dodon a avut o întrevedere cu o delegație a Adunării Parlamentare a NATO, condusă de președintele acesteia, deputatul Seimas-ului lituanian, Rasa Jukneviciene, și Secretarul General al AP NATO, David Hobbs (Marea Britanie), comunică Noi.md.

Potrivit şefului statului, în discuţie a fost pusă o gamă largă de chestiuni cu privire la politica internă și externă a Republicii Moldova, reglementarea transnistreană și securitatea regională.

"În mod special am menţionat că Moldova respectă cu strictețe principiul constituțional al neutralității permanente, în baza căruia promovează o politică echilibrată, menită să mențină relații de parteneriat reciproc avantajoase atît cu Vestul, cît și cu Estul. În același timp, neutralitatea este condiția-cheie pentru păstrarea și consolidarea statalității moldovenești. Este important că poziția Președintelui Republicii Moldova este sprijinită de majoritatea populației, iar partenerii noștri externi o tratează cu înțelegere și respect", a declarat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?